Věřím v auru

 

.. je to nějaký druh energie, síly, která existuje v našem okolí. Aura je obrazem naší osobnosti, způsobu života, myšlenek a emocí. Je plná barev.. "omotává" naše tělo v pruzích a ta barva, která nás obklopuje v bezprostředním pruhu s náma většinou putuje celý život a do jisté míry nám přisuzuje určitý postoj, vlastnosti, rysy. Vzdálenější pruhy se mění neustále a odráží naší momentální náladu. Aura se dá vyfotit.. někteří lidé se mohou naučit jí vidět.. 

Já to hodně zjednoduším.. V zásadě existují dva druhy aury a to negativní a pozitivní. Může nás snadno ovlinit negativní aura lidí kolem nás. Můžeme klidně chodit na nějaký web a stýkat se s lidmi a při komunikaci s nimi můžeme cítit smutek, zlost, být dezorientováni. Aby toho nebylo málo, můžeme se sami pomalu měnit, nastavit svůj status na něco podobně negativního a tím dál šíříme negativitu ke svým přátelům. Těm to může přijít líto. Je doba, kdy lidé prostě rádi pohřbívají sebe samotné v sobě a to je škoda.

Bohužel myslím, že je to velmi běžné. Ano, jiné by bylo, pokud by se to stalo jednou za nějakou chvíli, ale pokud se to objevuje každý den tak pak.. Myslím, že je zapotřebí trošku duševní kontroly. Ať už jste muž nebo žena, kluk nebo holka, hlavní, co potřebujete vědět je, kdo opravdu jste. Musíte vědět, jaký vliv má na vás negativismus a jak si vrátit zpět upřímný úsměv. 

I za cenu toho, že ztratíte falešného přítele. Prozkoumejte svoje pocity a naslouchejte tomu, co říká vaše srdce..

Můžete si myslet, že vás lidi nemají rádi. Jste citliví na to, co všechno si o vás mohou myslet druzí. Nejlepší případ je, když se nezabýváte tím, co si lidé myslí, ale je dobré mít na paměti, že vaše postoje mohou ovlivnit i vaše přátele a mohou z vás v jejich očích zbytečně dělat cynika.. a o tom to taky zrovna není..

Pokud máte skutečného přítele, mluvte s ním. Mluvit s přáteli pomáhá hodně, ale je dobré nezapomínat, že nemůžete s nikým druhým sdílet naprosto všechno. Vybírejte pečlivě, co jim chcete říct. Některým tajemstvím je lépe, když zůstanou nevyslovená.

Netěší vás život..? Zeptejte se sami sebe, proč to tak je.. Možná potřebujete být blíž k Bohu.. Nevěříte v něj, jako já? Možná potřebujete věřit alespoň v Něco. A možná jen bude stačit, když se právě ted zvednete a dojdete si nakoupit, vyvenčit pejska, zacvičit si nebo se jen prostě půjdete potěšit tím, jak je tráva zelená, nebe modré.. prostě vylezete ven ze své ulity a budete dělat věci, které vás baví.

Tohle všechno jsou moje myšlenky, které pro vás nemusí být v ničem použitelné, ale za pokus to stojí.. Často jsem byla hodně ovlivněná negativní aurou druhých lidí.. Pročítání blogů, webů, chatování mě dost ovlivňovalo.. někdy až příliš. Teď říkám dost! Nechám zvítězit svojí pozitivní auru, protože já jí v sobě mám! :-)

Přála bych si, aby dobří lidé měli na růžích ustláno, ale vím, že je to složitější.. Je to závod, boj.. o toho lepšího člověka v nás.. Záleží na každém, jestli si stoupne na startovní čáru.. na každém, jestli se raději hned vzdá..